Hjälpwebb

Informationen gäller:
Klassiska redigeringsläget

Publiceringsflöde

Detta steg visas bara om man aktiverat ett publiceringsflöde på den aktuella sidan.
Skärmdump på publiceringsflöde

Användaren måste fylla i en kommentar för att kunna slutföra flödet (om kommentarer är obligatoriska i publiceringsflödet). När användaren har startat publiceringsflödet kommer denna kommentar att visas under Meddelanden under Inställningar (längst uppe till höger i verktygslisten).

Om användaren har publiceringsrättigheter på sidan så finns en kryssruta "Starta inte publiceringsflöde" om man vill publicera sidan på en gång utan att starta ett flöde. Denna ruta är förifylld om man har publiceringsrättigheter.

Skärmdump på starta inte flöde

Om ett publiceringsflöde redan är startat på sidan, och man inte är granskare eller justerare, får man denna vy om man klickar på Publicera:

Skärmdump på meddelande om att flöde redan startat
Är man granskare eller justerare, får man denna vy. Då kan man godkänna eller avslå utan att gå till aktiviteten under Meddelanden.
Skärmdump för granskare eller justerare

Denna sida publicerades: 2016-10-11

Skriv ut PDF-avsnitt

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Missa inga nya rön, tips och tricks! Prenumerera på insite!

Hitta till oss!

SiteVision AB (huvudkontor)
Vasagatan 10
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Senaste Tweets