Anpassat läge

Skärmdump på Anpassat läge exempel
Med modulen Anpassat läge kan man ställa in en absolut positionerad webbplats så att den visas på ett grafiskt enklare sätt. Det är bra för att öka tillgängligheten för de besökare som bland annat behöver öka teckenstorlek.

Denna modul används inte när man arbetar med dynamiska mallar. Denna funktion används i kombination med funktionen Utökad tillgänglighet som finns under Egenskaper för webbplats.

Med dynamiska mallar används istället modulen Anpassa webbplatsen eller om man bara vill ändra på teckenstorleken används modulen Teckenstorlek.

Denna sida publicerades: 2016-02-24