Nyheter

Modulen Nyheter visar artiklar från arkiv och RSS. Välj med enkla inställningar hur artiklarna presenteras. Ange hur många artiklar som visas med hjälp av begränsningar eller filter som baseras på metadata.

Skärmdump på Nyheter

Nyhetslistning med länkade rubriker

Nyhetslistning med bild, rubrik och ingress

I SiteVision 4 används det nya gränssnittet när artiklar skapas (om man har rätt att använda det - ställs in på webbplatsen) annars används det klassiska gränssnittet.

Om användaren surfar in på webbplatsen med en mobil enhet så används alltid det nya gränssnittet.

Denna sida publicerades: 2016-05-11