Fliken Blogg

Behörighet

Lägg till roll vid skapande av inlägg

Denna inställning är till för de användare som inte har så mycket behörighet på webbplatsen men som ändå bör få behörighet på det blogginlägg de skapar för att möjliggöra att själv ändra på eller ta bort sitt blogginlägg.

Detta kräver att alla som ska ha möjlighet att skapa ett blogginlägg har behörigheten "Skapa artikel" på nyhetsarkivet. Exempelvis hela informationsavdelningen.

De tilldelas då den roll som pekas ut här på inställnignar för blogg. I listan finns alla roller på webbplatsen.

Blogg

Denna sida publicerades: 2016-02-25