Lösenordsbyte

Med denna modul kan användaren själv byta lösenord. Det krävs att man är inloggad med den användare som ska byta lösenordet. Man får ange det gamla lösenordet samt ange ett nytt lösenord två gånger.

Generera lösenord automatiskt

Klicka på Fortsätt så visas en bekräftelse om det gick att byta till det nya lösenordet. Exempelvis får ett lösenord inte vara för kort (det ställer man in i modulen).

Denna modul fungerar inte om man använder Active Directory (AD).

Denna funktion kräver att man har en licens för Selfservice där modulerna Användarprofil, Användarregistrering, Glömt lösenord och Lösenordsbyte ingår.

Denna sida publicerades: 2015-02-27