Panelen Cloud

Cloud

Namn på miljö i Cloud

Här ser du namnet på din miljö i Cloud. Det kan vara bra att veta när det gäller meddelande om uppdateringar eller incidenter i Cloud.

Mottagare av Cloud-utskick

Här ser du de personer i din organisation som blir notifierade inför uppgraderingar i Cloud. Är ni fler som vill bli notifierade i Cloud när det sker uppgraderingar? Då är det bara att klicka på länken Lägg till e-postadress och lägga till mailadresser till berörda personer.

Denna funktion kräver licens och är bara synlig i de webbplatser som ligger i vår Cloudmiljö.