Lägg till/ta bort favorit

Med Lägg till/ta bort favorit kan besökaren själv spara sina favoritsidor. Anonyma besökarens favoriter lagras i en cookie medan inloggade användares favoriter lagras i dess användarinställningar.

För att lägga till/ta bort en favoritsida så klickar man på ikonen/länken. Administratören ställer in på egenskaper för webbplatsen hur många favoritsidor som får lagras. När detta antal är uppnått får besökaren information om detta istället för att se den vanliga lägg till/ta bort ikonen/länken.

Lägg till favorit - som textlänk

Lägg till favorit - som textlänk

Lägg till favorit - som bildlänk

Lägg till favorit - som bildlänk

Denna modul kräver att man har licens för Lägg till/ta bort favorit (Ingår i Portal och Enterprise).

Denna sida publicerades: 2015-02-27