Inställningar (AD)

Inställningar AD

Om Active Directory (AD) används går det att göra inställningar för att ställa in när information från katalogtjänsten ska läsas in. Gör du ingen inställning så sker en uppdatering var femte minut.

Intervall

Ställ in det tidsintervall som önskas mellan uppdateringar. Standardinställningen är 5 minuter.

Dagligen

Ställ in om du vill att uppdateringar ska ske en gång per dag. Klockslaget när det ska ske uppdateringar från katalogtjänsten. Standardinställningen är klockan 04 på natten.

Detta kan vara bra att ändra om det sker mycket ändringar i katalogen. Då kan det vara bra att ställa in en längre tid mellan uppdateringarna för att minska belastningen på servern.

Denna sida publicerades: 2015-09-14