Egenskaper

Allmänt

Under Egenskaper och fliken Allmänt kan du ändra/lägga till information om ett objekt.

Egenskaper

Du kan också ändra lösenord på en användare genom att klicka på Ändra lösenord.

Fliken Grupper

Här kan du se vilka grupper en användare tillhör.

Grupper

Fliken Rättigheter

Här kan du se vilka rättigheter en användare har på webbplatsen. I detta exempel så visas det att Anna Eriksson har redaktörsroll på webbplatsen. Du kan också se vilka rättigheter som ingår i rollen Redaktör.

Markerar du en annan sida så visas vilka rättigheter användaren har på den sidan.

Rättigheter

Vill du ge användaren en annan roll? Då får du gå till egenskaper på sidan och sedan behörigheter.

Vill du ändra rättigheterna i en roll? Då får du gå till Roller på webbplatsinställningar.

Denna sida publicerades: 2016-11-15