Anpassa modulmenyn

Favoriter

Här ställer du in om du vill ha fler favoritmoduler högst upp i listan. Klicka på plusknappen för att lägga till en favorit. Sök modul-fönstret öppnas. Välj modul och klicka OK.

Favoriter

För att ta bort en favorit, markera den och klicka på minusknappen. För att sortera favoriterna, markera en favorit och välj pil upp/pil ner knapparna. Ordningen som de visas i listan är ordningen som de visas under modulväljaren.

Inställningar

Under fliken Inställningar kan du ändra hur många "Senast använda moduler" som ska visas.

Inställningar

Denna sida publicerades: 2016-10-11