Expanderande meny

Skärmdump på Expanderande meny exempel

Expanderande menyn är en av flera menymoduler som finns i SiteVision som avspeglar strukturen på webbplatsen så att besökaren kan navigera. Den expanderande menyn fäller ut den aktuella grenen när man markerar den. Den kan visa flera olika nivåer. Det går att ställa in olika formatmallar och färger för de olika nivåerna.

Den expanderande menyn visar även mappar i strukturen, dock inte om mapparna är tomma.

Rent kodmässigt är den expanderande menyn uppbyggd av tabeller.

Denna sida publicerades: 2015-02-26