Kontrollera Java-plugin

Från och med version 4.2.3 av SiteVision är samtlig funktionalitet flyttat till det nya, html5-baserade, redigeringsläget. Det innebär att SiteVision AB inte längre utför tester av Java-plugin för det klassiska redigeringsläget. Från och med version 4.3 kommer det inte längre gå att nå det klassiska redigeringsläget i SiteVision.

Läs mer om utfasad funktionlitet i SiteVision på kundwebben (kräver inloggning)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Från och med version 4.3 av SiteVision kommer det inte längre gå att använda det klassiska redigeringsläget. All funktionalitet är då överflyttad till det nya redigeringsläget.

Denna sida publicerades: 2017-06-16