JSP

Modulen JSP används för att kunna infoga egenutvecklad funktionalitet enligt JSP-standarden.

Skärdump på JSP-modulen

Fliken JSP

Visa i redigeringsläget

Om man lägger in enklare och mindre JSP-kod så kan man med fördel kryssa i denna ruta så att man ser resultatet av koden även när man är i redigeringsläget. Använder man modulen till komplicerad eller tidskrävande kod så bör man inte visa detta i redigeringsläget.

Kodyta

Här skriver du din JSP-kod. Som standard följer det med en exempelkod.

Bläddra

Här kan man bläddra fram en JSP-fil som man vill infoga i kodytan.

Fliken Datakälla

Använd datakälla

Om JSP-koden du vill använda nyttjar en datakälla så måste du kryssa i denna ruta och ange namn på den datakällan du konfigurerat i Tomcat som SiteVision körs i.

Exempel/HOW-TO på datakälla i Tomcat 5.5: http://tomcat.apache.org/tomcat-5.5-doc/jndi-datasource-examples-howto.html

Datakälla

Denna sida publicerades: 2016-02-24

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

JSP