Länkad modul

En länkad modul används för att visa innehållet av en modul på ett annat ställe inom webbplatsen. Om du exempelvis skapat en tabell med kontaktinformation på en kontaktsida och även vill visa denna tabell på personalsidan kan du nyttja Länkad modul. Istället för att kopiera modulen så pekar du på originalmodulen med hjälp av länkad modul. På detta sätt behöver du bara uppdatera informationen på ett ställe.

Vill du göra förändringar måste du gå till den sida där den "riktiga" modulen finns.

Skärmdump på inställningar för Länkad modul

Denna sida publicerades: 2016-05-11