Utseende - jQuery Mobile inställningar

Här kan man ställa in utseendet på den mobila sajten. Med några enkla inställningar kan man göra stora förändringar vad gäller utseendet.

Innehållstema: Här väljer man vilket av de 5 innehållstemanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster (a-e), som följer med jQuery Mobile, som ska användas för innehållet och sidhuvudet i den mobila sajten.

Dividertema: Här väljer man vilket av de 5 innehållsteman (a-e) som ska användas för avdelare i menyer.

Navigationstema: Här väljer man vilket av de 5 innehållsteman (a-e) som ska användas för menyerna.

Utseende - Bildinställningar

Skala om bilder: Här kan man sätta en maximal bredd, i pixlar, på bilderna som kommer att visas i den mobila sajten till ett fastställt värde. Bilderna behåller höjd-breddförhållandet intakt.

Utseende - Logotyp

Logotypen kommer att ta upp hela bredden av ytan oavsett storlek på bilden. Om bilden är stor skalas den ned, om bilden är liten skalas den upp.

Använd logotyp: Kryssa i rutan för att använda en egen logotyp högst upp på sidorna nedanför Tillbaka- och Hem-knappen

Logotyp: Peka ut vilken bild som ska användas som logotyp.

Tips! För att få till en logga som ligger till vänster får man skapa en bild som har mycket tomrum till höger.

Utseende - Övrigt

Med ThemeRollerlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster så kan man enkelt skapa egna CSS:er som ska användas på den mobila sajten istället för den CSS som följer med i standardutförandet.

ThemeRoller kräver att du har licens för "Instant Mobile Developer".

Denna sida publicerades: 2016-10-11