Mobilinställningar, fliken Innehåll

Innehåll

Startsida: Här ändrars startsidan för den mobila webben. Peka ut startsidan med hjälp av Bläddra-knappen.

Använd försättssida: Här kan man sätta en annan sida som startsida för den mobila webben istället för att få den första sidan som man pekade ut som Startsida. Aktivera och bläddra fram den nya försättssidan med Bläddra-knappen.

Innehållsytor som ska visas i den mobila vyn

Lägg till de innehållsytom som ska vara med i den mobila vyn. Innehållsytor läggs till med ett klick på plus-ikonen, tas bort med minus-ikonen och sorteras med pil-knapparna. Innehållsytorna rendreras i den ordningen de förkommer på sidan.

Mall

Använd egen mall: Här styr man med Velocity hur innehållet ska se ut för besökarna. Detta är defaultmallen som gäller för alla sidor som inte har en egen mall. Detta kallas även Huvudmall.

Behörighet! Valet "Använd egen mall" kräver licensen "Instant Mobile Developer".

Denna sida publicerades: 2016-10-11