Redigera enhet

Mobila enheter

Klicka på plusknappen för att lägga till en ny enhet. Markera enheten i listan och klicka på egenskapsikonen för att ändra inställningarna på en redan befintlig enhet.

Mobilinställningarna på en enhet

Mobilinställningarna på en enhet

Allmänt

Namn: Namnet som ska visas i listan över enheter.

Beskrivning: Visas endast i denna vy och ska beskriva enheten.

User-Agent regexp: Reguljärt uttryck för att filtrera ut denna enhet som besökare.

Utseende

Välj bilder för att "bygga" ihop den mobila enheten visuellt med en toppbild, vänsterbild, högerbild och en bottenbild.

Bredd: Bredden på fönstret i den mobila enheten i pixlar.

Höjd: Höjden på fönstret i den mobila enheten i pixlar.

Bilderna kommer att läggas ihop och presenteras som en mobil enhet där bredd- och höjdinställningarna kommer att vara fönsterstorleken.

Mall

Ändra mall: Standardmallen för hur den mobila enheten ska presenteras i redigeringsläget.

Denna sida publicerades: 2016-10-11