Formatmallar

Utseende - Formatmallar

Standardinställningen är att inga formatmallar följer med från den vanliga webbplatsen. All CSS kommer från jQuery Mobile CSS som finns i HEAD-elementet.

Här kan man välja vilka formatmallar som ska följa med till den mobila sajten och hur dessa ska hanteras med SiteVisions vanliga GUI för hur CSS hanteras.

Namn: Namnet på formatmallen från webbplatsen.

Beskrivning: Kort beskrivning till formatmallen.

Inkludera formatmall: Kryssas i OM formatmallen ska följa med till den mobila vyn.

Ändra formatmall: Kryssas i OM formatmallen ska förändras utifrån hur den har sett ut på den vanliga webbplatsen.

Egenskaper: SiteVisions vanliga inställningar för formatmallar. CSS-klassnamn, filkarna Moduler och Roller är ej applicerbara här.

All förändring på formatmallarna gäller endast för den mobila vyn.

Denna sida publicerades: 2016-10-11