Fliken Beteende på modul

Om en modul tar lång tid på sig att skapa sin HTML (kanske beroende på
att datakällan är långsam eller att det är komplex kod) kan det fördröja en hel sidvisning. Funktionerna på denna flik möjliggör att den "vanliga" sidvisningen sker som vanligt och innehållet i denna modul laddas/hämtas senare med hjälp av JavaScript.

Beteende

Använd JavaScript för att ladda modulens innehåll asynkront

Om man vill hämta denna moduls innehåll efter att sidan laddats så kryssar man i denna ruta. En bild som indikerar att arbete pågår visas så länge tills det "riktiga" innehållet har hämtats.

Höjd för platshållare

Här anger man höjden för modulens innehåll. Om denna "gissning" avviker för mycket från den faktiska höjden så kommer användaren eventuellt uppleva att sidans innehåll "rör sig" när bilden byts ut mot innehållet.

Använd JavaScript för att automatiskt uppdatera modulens innehåll

Om man kontinuerligt vill uppdatera denna moduls innehåll kryssar man i denna ruta. En bild som indikerar att arbete pågår visas initialt länge tills det "riktiga" innehållet har hämtats första gången.

Uppdateringsintervall

Hur ofta (i sekunder) som innehållet skall uppdateras.

Denna flik finns enbart på modulerna:

• Blogg
  • JSP
  • Nyheter
  • Proxy
  • Script
  • Söklistning
  • Twitter-sökning

Denna sida publicerades: 2016-10-11