Sök moduler

Alternativet "Sök moduler" använder du för att söka fram den modul du letar efter i modulväljaren. Ett nytt fönster öppnas. Sökningen är en livesökning. Markera den modul du vill använda och klicka OK.

Om du håller nere SHIFT när du klickar på ikonen Lägg till modul så öppnas fönstret Sök modul på en gång.

Sök modul

Om du inte vill söka efter moduler så kan du klicka på de olika kategorierna så visas alla moduler under respektive kategori (i bokstavsordning).

Kategorin Bild och media

Denna sida publicerades: 2016-10-11