Ikonen Moduler

Moduler kan liknas vid byggstenar med vilka du bygger upp din webbsida. Det finns över hundra olika moduler i SiteVision. Vilka moduler du ser beror dels på vilken behörighet du har, men även på vad som ingår i licensen.

Modulerna är indelade i kategorier och för varje modul kan du göra mer eller mindre avancerade inställningar.

Så här gör du

Du lägger till en ny modul med hjälp av modulväljaren. Som inloggad i SiteVision hittar du den i verktygslisten längst upp i redigeringsläget. Du kan antingen söka fram den modul du vill lägga ut på sidan eller leta fram modulen med via kategorierna. Under Senast använda modulerna visas de tre senast använda modulerna som en genväg.

Modulväljaren

Bild- och textmodulen är de moduler som används oftast. Till vänter om modulväljaren finns därför två snabbknappar för att lägga ut dem.

Egna ikoner för text och bild