Mobila enheter

iPhone, iPad och Android (Samsung Galaxy S) är de enheter som finns fördefinierade som mobila enheter. Dessa går enkelt att utöka med flera mobila enheter som Blackberry, Nokia Meego och så vidare.

Klicka på plusknappen för att lägga till en ny enhet. Markera enheten i listan och klicka på egenskapsikonen för att ändra inställningarna på en redan befintlig enhet.

För att du ska se fliken Mobila enheter krävs att du har licens för "Instant Mobile Developer".

Denna sida publicerades: 2016-10-11