Panelen Klassiskt redigeringsläge

Inloggad som systemanvändare i SiteVision kan du komma åt inställningarna för serverobjektet. Du kan då bland annat skapa nya webbplatser, importera webbplatser via sva-filer, lägga till katalogtjänster mm.

Väljer du Egenskaper på server hittar du kategorierna Allmänt , Sök, Integration och Säkerhet som i sin tur innehåller paneler med inställningar.

Under en övergångsperiod mellan det klassiska och det nya redigeringsläget i SiteVision 4 kan du behöva göra viss redigering i det klassiska redigeringsläget. Via panelen Klassiskt redigeringsläge kan du gå direkt till det klassiska läget som kraver Java-plugin för redigering.

Klicka på länken Starta det klassiska redigeringsläget.

Starta klassiskt läge

En del av det du tidigare hittade under Egenskaper på servern har flyttat till Administrationsläget i SiteVision 4.

Denna funktion kräver att du loggar in med systemanvändaren.

Denna sida publicerades: 2016-04-04