Panelen Egna index

Tänk på att använda det egna sökindexet i er sökmodul efter att ni skapat ett eget sökindex. Peka ut det i Sök, Sökruta eller Sök facetterad.

Eget index på serverobjektet

Egna sökindex

Här visas egna sökindex på webbplatsen. Skapa ett sökindex genom att klicka på länken Lägg till sökindex. En ny vy visas.

Tänk på att indexera om de eller den webbplats som ingår i det egna sökindexet efter att du gjort alla inställningar. En omindexerar startar du från serverobjektet.

Denna funktion kräver licensen "Sökpaket 2" och behörigheten "Hantera sökindex". I Cloud räcker det med Sökpaket 1 för att ha sitt eget sökindex.

Denna sida publicerades: 2017-01-17