Panelen Klassiskt redigeringsläge

Under panelen Klassiskt redigeringsläge hittar du en länk via vilken du når det klassiska redigeringsläget i SiteVision. Det klassiska redigeringsläget finns till gängligt under en övergångsperiod eftersom alla moduler och funktioner ännu inte går att nå i det nya redigeringsläget i SiteVision 4.

Klicka på länken Starta det klassiska redigeringsläget för att komma in i java-appleten. Redigeringsläget som startas är samma som i SiteVision 3.

Klassiskt redigeringsläge
redaktörsmenyn

Växla till det nya läget

När du befinner dig i det klassiska redigeringsläget kan du när som helst gå tillbaka till det nya läget genom att gå till onlineläget och sedan klicka på pennan i redaktörsmenyn.

Du kan gå in i det klassiska redigeringsläget genom att hålla nere Shift på tangentbordet och samtidigt klicka på pennan i redaktörsmenyn.

Denna sida publicerades: 2016-02-12