Tema Sök

Sökfunktionen i SiteVision är skalbar, enkel, beprövad och stabil. Den bygger på sökmotorn Solr Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och i SiteVision finns ett flertal moduler och funktioner som tillsammans gör att du kan utnyttja dess fulla kraft.

Sökresultaten bygger på information som lagras i sökindexet. Indexet uppdateras med ny information vid olika typer av förändringar, det vill säga en indexering görs. All information som ska vara sökbar finns lagrad i ett index. Ett index är en typ av databas som möjliggör olika sökningar.

Du kan söka via en SiteVision-modul eller via en egenutvecklad funktion som arbetar mot SearchUtil i SiteVisions publika API.

Här hittar du samlad information om sökfunktionen i SiteVision.

Hjälp med avancerade söklösningar ingår inte i supporten.