Egenskaper för strukturmapp

Om du högerklickar på en strukturmapp och väljer Egenskaper så ser du bara tre paneler - Information, Metadata och Strukturkälla.

Strukturmapp

Översikt paneler

Längst upp till höger hittar du ikonen Översikt paneler (ser ut som en kub). Via den kan du ta dig tillbaka till översikten de paneler som finns för Egenskaper.

Översikt paneler

Välj panel

Du kan klicka på förstoringsglaset för att söka bland de paneler som finns tillgängliga. Exempelvis om du inte vet vilken kategori som prenumeration finns under så kan du söka efter den istället.

Denna sida publicerades: 2018-07-20