Alla kontakter/följare

Modulen Alla kontakter/följare ger dig möjlighet att se en användares alla kontakter eller följare i en översiktsvy. Via modulen kan du ta bort kontakter och filtrera dem för att hitta just den person du söker.

Modulen placerar du på målsidan för modulerna Kontakter och Följare. Du når den genom att klicka på någon av länkarna "Visa alla kontakter(X)" eller "Visa alla följare (X)" på en användares profilsida.

I modulen Alla kontaktar/följare kan du klicka på en kontakt eller följare för att gå till dess profilsida.

Alla kontakter -online

Ändra vy och filtrera kontakter/följare

Klicka på någon av knapparna längst upp till vänster för att ändra vyn för hur du ser kontakterna eller följarna. Du kan välja mellan en listvy med mer information om varje kontakt eller en översiktsvy med endast bild och namn.

Genom att skriva bokstäver i inmatningsfältet för filtrering kan du begränsa vilka kontakter eller följare som visas i vyn. Det är användbart om du har ett stort antal kontakter/följare.

Ta bort kontakt

Du kan ta bort kontakter genom att visa kontakter för din egen profil. De når du via din prifilsida och länken "Visa alla kontakter (X)". För muspekaren över kontakten du vill ta bort. Du ser nu ett kryss i övre högra hörnet av kontakten. Klicka på det för att ta bort kontakten från din lista.

Du kan oxå ta bort en kontakt genom att besöka en användares profilsida och klicka på knappen "Ta bort som kontakt". För att du ska kunna göra det måste modulen Kontaktstatus ligga på profilsidan.

Denna modul kräver licens för SiteVision intranät.