Du kan själv ändra informationen på din profilsida under förutsättning detta är tillåtet på webbplatsen.

Hur gör jag inställningar i min profil och hur loggar jag ut?

Via "kugghjulet" längst upp till höger nås följande alternativ:

• Allmänt - Ställ in hur många sekunder det ska ta innan notiferingsantalet nollställs.
  • Notifieringar - Ställ in när notifieringar ska ske via e-post.
  • Profil - Ändra information om din profil.
  • Logga ut - Logga ut från webbplatsen.
Användare inställningar

Denna modul kräver licens för Sitevision intanät.