Sök

Sök visar resultat från sidor, artiklar, länksidor, strukturobjekt, filer, bilder, mappar, mallar och dekorationsmallar på hela webbplatsen. Sökträffarna grupperas och sorteras baserat på var du befinner dig i strukturen, exempelvis; står du i filarkivet listas filer överst. Sökningen är en livesökning som visar träffarna direkt och dessutom visas flest träffar från den del du står i när du söker.

exempelbild kategori sök

Sök i sidolisten söker efter namn, titel och bildbeskrivning, samt kortnamn (om webbplatsen använder en URL-stil med kortnamn).

Under sökträffen visas sökvägen till sidan/bilden/filen. Detta för att du ska hitta rätt enklare.

Sökresultat

I exemplet ovan ser du att sökresultaten kategoriseras - först träffar på sidor och sedan på bilder.