Ångra ändringar

Funktionen Ångra ändringar låter dig gå tillbaka till det utseende och innehåll sidan hade när du först klickade i redigeringsytan för att ändra något. Om du lämnar sidan under arbetets gång, exempelvis genom att gå till en annan sida i redigeringsläget, eller om du publicerar eller går online, kan du inte längre använda funktionen.

Så här gör du

Klicka på ikonen Redigera i verktygslisten och välj Ångra ändringar. Sidan kommer nu laddas om och återgå till den status den hade när du först gick till den.

Ångra ändringar

Avbryt

Om du exempelvis har lagt till en modul som du ångrar och väljer avbryt, så visas följande ruta:

Avbryt

Om du bockar i rutan "Visa inte detta meddelande igen" så slipper du denna dialog när du väljer avbryt nästa gång. Du kan också gå till Personliga inställningar via ikonen längst ner i sidolisten och stänga av denna varning.

Personliga inställningar