Logga

Kategorin Säkerhet

Webbplatsinställningar innehåller de centrala inställningarna för webbplatsen du befinner dig på. Du kommer åt inställningarna för webbplatsen från samtliga sidor i strukturen, under förutsättning att du har rätt behörighet.

Under kategorin Säkerhet hittar du panelen för Användare, Roller, Virtuella grupper, Katalogtjänster , Filinställningar, Inloggning, Tilläggscertifikat, Anonymisera användare, Avancerad säkerhet, OAuth2-konfigurationer och Tjänsteanvändare.

Kategorin Säkerhet

Denna funktion kräver att du har behörigheten "Hantera webbplatsinställningar"

Denna sida publicerades: 2020-09-03