Iframe - Allmänt

Allmänt Iframe

Källa

Adress

Fullständig adress till inloggningen till den webbapplikation som ska integreras in på webbplatsen. Adressen måste börja med http eller https.

För att ta reda på adressen så kan du högerklicka på inloggningsformuläret för den applikation som du länkar in och välj Visa källa. I HTML-koden letar du efter <FORM> och attributet ACTION. Där hittar du adressen som du ska fylla i här.

Metod

De två metoder som kan anges är

• GET - Visar eller hämtar något
  • POST - Skickar något.

Säkerhet

Använd egen inloggning (SecretStore)

Om inloggningsuppgifterna till den integrerade webbapplikationen skiljer sig från de inloggningsuppgifter som används i SiteVision ska du kryssa för denna ruta. Informationen om inloggningen (som du fyller i när du är online) skickas vidare till webbapplikationen där den sparas undan.

Om du kryssar i denna ruta måste du även gå till vyn Parametrar och ställa in parametrar.

Titel för Iframe

Använd egen titel för iframe

Här kan du fylla i en egen titel för iframe.

Övrigt

Visa verktygsfält

Bockar du inte i denna visas inte verktygsfältet. Verktygsfältet skriver ut modulens namn som rubrik. Dvs heter modulen "Min e-post" så blir det rubriken.

Sätt storlek på iframen

Sätter en storlek på det inlänkade innehållet. Högerklicka sedan på modulen och välj Egenskaper -> Utseende -> Bredd -> Ange en bredd (och höjd om det önskas)