Sökruta för person - Utseende

Modulen Sökruta för person visar en sökruta där det är möjligt att söka bland användare på webbplatsen.

Sökruta utseende

Formatmallar

Rubrik

Här ställer du in formatmall för de namn som visas i livesökningen. Välj bland befintliga formatmallar i listan.

Text

Här ställer du in formatmall för texten "Visa alla sökträffar". Välj bland befintliga formatmallar i listan.

Storlekar

Största bredd sökfält

Här går det att ställa in största bredd för sökfältet. Standardinställningen är att sökfältet tar 100%.

Denna modul kräver licens för Sitevision intranät.