Logga

Hjälpwebb

Kategorin Funktioner

Webbplatsinställningar innehåller de centrala inställningarna för webbplatsen du befinner dig på. Du kommer åt inställningarna för webbplatsen från samtliga sidor i strukturen, under förutsättning att du har rätt behörighet.

Under kategorin Funktioner hittar du panelen för Sök, Egna sökindex, Arbetsflöden, Social Collaboration, Etiketter, Anpassa innehåll, Genvägar, Länkkontroll, Bäst före, Webbarkivering, SEO, Prenumerationer och Data storage

Funktioner

Denna sida publicerades: 2019-10-15