Notifieringar - Övrigt

Modulen Notifieringar visar nya händelser som berör den inloggade användaren.

Övrigt, notifieringar

Målsidor

På webbplatsen finns centrala inställningar för alla målsidor som används i Social Collaboration. Här kan du väla andra målsidor än de centrala, inställningarna ersätter den centrala inställningen.

Använd en egen profilsida för att visa information om personer

Bocka i kryssrutan och peka ut en sida om du vill använda en annan profilsida i detta sammanhang.

Använd en egen sida för att visa ett inlägg i aktivitetsflödet

Bocka i kryssrutan och peka ut en sida om du vill använda en annan sida för att visa tidslinjen för en etikett.

Använd en egen sida för att visa information om en fil

Bocka i kryssrutan och peka ut en sida om du vill använda en annan sida för att visa information om en fil.

Denna modul kräver licens för Sitevision intranät.