Bilduppladdning - Allmänt

Under fliken Allmänt ställer du in om du vill visa fält för bildbeskrivning eller inte.

Allmänt i bilduppladdning

Beskrivning

Visa fält för bildbeskrivning

Det går att lägga till en beskrivning på bilderna i bildarkivet som sedan kan användas som bildbeskrivningstext när någon använder bilden på en webbsida. Om du vill att användaren som laddar upp en bild via bilduppladdningen ska fylla i detta så kryssar du i denna ruta. Då visas ett fält Beskrivning i Bilduppladdningen.

Beskrivning

Vill du ställa in fler metadata, läs mer om det under Ställ in obligatoriska metadata.