Grupper - Övrigt

Modulen Grupper används på profilsidor för att visa vilka grupper en användare är medlem i.

Övrigt, grupper

Målsidor

Använd en egens sida för att visa alla grupper

På webbplatsen finns centrala inställningar för alla målsidor som behövs i Social Collaboration. Här kan den centrala inställningen ändras till en annan målsida om så önskas. Bocka i kryssrutan och peka ut en sida om du vill använda en annan profilsida i detta sammanhang än den som är angiven på fliken Målsidor under Centrala inställningarna för Social Collaboration.

Länken "Visa mina grupper" för användaren vidare till modulen Alla grupper där alla användarens grupper visas.

Denna modul kräver licens för Sitevision intranät.