Aktivitetsflöde för etikett - Övrigt

Modulen Aktivitetsflöde för etikett används för att visa inlägg och kommentarer som "taggats" med en viss etikett.

Övrigt för aktivietsflöde för etikett

Målsidor

På webbplatsen finns centrala inställningar för alla målsidor som används i Social Collaboration. Här går det att ändra till en annan målsida för just den här modulen. Inställningen ersätter den centrala inställningen för just den här modulen. Klicka på Bläddra för att peka ut en målsida.

Målsidor som går att ställa in:

Använd en egen profilsida för att visa information om personer

Den profilsida som används för att visa användare som omnämns i inlägg med @

Använd en egen sida för att visa tidslinjen för en etikett

Den sida som används för att visa etiketter som skrivs i inlägg med #

Använd en egen sida för att visa ett inlägg i aktivitetsflödet

Den sida som används för att visa ett enskilt inlägg, inklusive tillhörande kommentarer

Använd en egen sida för att visa information om en fil

Den sida som visar information om en fil som länkas till i ett inlägg

Denna modul kräver licens för Sitevision intranät.