Versioner av dokument

Under fliken Versioner kan gruppmedlemmar se versioner av ett dokument i en grupp. Vi knappen "Hantera" kan gruppadministratörer och gruppmedlemmar hantera en fil.

Gruppmedlemmar

Via menyvalen under knappen "Hantera" kan gruppmedlemmar ladda ner samt radera en version av en fil.

Gruppadministratör

Via menyvalen under knappen "Hantera" kan gruppadministratören ladda ner, radera och fastställa en officiell version av filen.

Metadata

Metadata kan användas för kategorisering av filer i grupper. Lägg till eventuella metadata genom att klicka på fältet bredvid metadatanamnet. Fyll i värdet och tryck Enter eller klicka på bocken.

Lägg till metadata

Fastställd version

Administratören väljer vilken version som är officiell av en fil. Den fastställda versionen är den version som laddas ner när besökare som inte är gruppmedlemmar laddar ner dokumentet. För att kunna fastställa version krävs behörigheten "Fastställa version". Rollen "Gruppadministratör" som skapas av guiden har denna behörighet.

Fastställd version markeras med grönt i versionslistan.

Denna modul kräver licensen Social Collaboration.