Alla grupper - Övrigt

Modulen Alla grupper visar alla grupper som en användare är medlem i.

Övrigt - Alla grupper

Målsida

På webbplatsen finns centrala inställningar för alla målsidor som används i Social Collaboration. Här går det att ändra till en annan målsida för just den här modulen. Inställningen ersätter den centrala inställningen.

Använd en egen profilsida för att visa information om personer

Bocka i rutan och bläddra fram en annan profilsida där information om personer ska visas än den som är angiven på fliken Målsidor under Centrala inställningarna för Social Collaboration.

Använd en egen gruppmapp för placering av nya grupper

Alla grupper som skapas hamnar i en gruppmapp i trädstrukturen som heter Grupper. Genom att kryssa i  denna går det att peka ut en egen gruppmapp som grupper skapade via den här specifika modulen hamnar i.

En ny grupp skapas utifrån en gruppmall som ligger under menyn Sidmallar i Navigatorn. Det går att ha flera olika gruppmallar och låta användaren välja mall vid skapandet av en ny grupp. Allt beroende på hur gruppen ska användas och vilken typ av innehåll som behövs.

Denna modul kräver licens för Sitevision intranät.