Sök person - Avancerat

Avancerat

Sortering

Ställ in en egen sortering av träffar genom att bocka i rutan. Klicka på knappen Lägg till för att lägga till fältnamn att sortera på. En ny vy visas:

Lägg till sortering

Lägg till sortering

Fältnamn

Ett sorteringsbart (ett fält som inte är analyserat och inte har fler värden) fält som finns i sökindexet. Exempelvis "name", "name.sortable", "title", "title.sortable" och "lastpublished".

Vill du sortera på metadata så börjar fältnamnet på "metadata.sortable.". Om ditt metadata heter "keywords" så heter fältnamnet "metadata.sortable.keywords".

Ordning

Sökresultaten kan visas i stigande eller fallande ordning. Standardinställningen är att sökresultaten sorteras stigande.

Exempel: För att sortera efter senast publiceringsdatum skriver du Fältnamn: lastpublished och Sorteringsordning: Fallande

Denna modul kräver licens för Sitevision intranät.