Använd dekoration

För att använda en dekoration så högerklickar du på en modul/layout och väljer alternativet Använd dekoration. Ett nytt fönster öppnas där sparade dekorationer kan väljas ur en lista. Välj en dekoration och klicka OK.

Dekorationer som finns som val

Om du väljer Egenskaper på en modul eller layout som använder en dekoration så syns det direkt under Utseende. Det finns inte lika många val att göra i listan som det normalt finns.

Dekoration redan vald

Ta bort dekoration

För att ta bort en dekoration från en modul/layout så högerklickar du på modulen/layouten och väljer alternativet Dekoration -> Ingen dekoration.

Ingen dekoration

Eller så väljer du Egenskaper på en modul eller layout som använder en dekoration och klickar på krysset under Utseende-> Dekoration.