Cassandra

Under Cassandra kan du läsa ut information direkt från databasen. Du kan ställa frågor mot vissa kolumner beroende på vad du söker för information. Här kan du tillexempel hitta filer i databasen via Files.

Cassandra

Du kommer inte åt inställningen om webbplatsen ligger i Sitevision Cloud.

Du behöver logga in med systemanvändaren för att komma åt den här funktionen.