Hur väljer jag tabelltyp?

Om det finns tabelltyper på webbplatsen så är alltid en av dessa förvald. Den tabelltypen används alltid som standard när en tabell skapas.

Om du vill byta tabelltyp, högerklicka på tabellen och välja alternativet Tabellegenskaper.

Tabellegenskaper

Klicka på pilen till höger om tabelltyper. En lista fälls ner med tillgängliga tabelltyper att välja på.

Lista med tabelltyper

Om du inte vill ha någon tabelltyp utan vill göra en egen variant, klicka på krysset till höger. Detta kräver att du har behörigheten "Hantera tabell". Se mer på sidan Skapa tabell utan tabelltyp.