A-Ö lista - Utseende

Här ställer du in hur A-Ö listan ska se ut.

Skärmdump på fliken Utseende för modulen A-Ö lista

Formatmallar

• Bokstav - formatmall för alla bokstäver A-Ö
  • Vald bokstav - formatmall för den bokstav som besökaren har valt att klicka på.
  • Sökträff - formatmall för den lista som visas med sidor/filer som börjar på en viss bokstav.
  • Felmeddelanden - formatmall för felmeddelanden

Färger

Bakgrundsträff varannan träff

Här ställer du in varannanradsfärgning för listan. Listan med färger hämtas från de färger som är inställda på webbplatsen.

Ikoner

Visa ikon till vänster om varje träff

Markera denna om listan ska visa en dokumentikon till vänster om varje träff.