help.sitevision.se hänvisar alltid till senaste versionen av Sitevision

Ta bort modul

Ta bort en modul i redigeringsytan

För att ta bort en modul från en sida direkt i redigeringsytan, gör så här:

1. Markera modulen som du vill ta bort i redigeringsytan.

2. Högerklicka och välj Ta bort.

Ta bort markerad modul i redigeringsytan

3. Spara och publicera för att ändringen ska visas för besökaren.

Ta bort en modul under Innehåll

Du kan på samma sätt ta bort en modul från en sida, under Innehåll.

1. Markera modulen som du vill ta bort i fältet Innehåll till vänster.

2. Högerklicka och välj Ta bort.

Ta bort markerad modul

3. Spara och publicera för att ändringen ska visas för besökaren.

Denna sida publicerades:

Hjälpte informationen dig?