Logga

Hjelp Online 5

Fjerne en side

Hvis du vil fjerne en webside, kan du klikke på redigeringsikonet som ligger i øvre venstre hjørne av verktøylinjen. I boksen Velg "Slett". Å fjerne en side betyr at det ender opp i papirkurven på stedet. Det betyr også at besøkende kan ikke lenger nå siden.

Fjern

Når du velger Fjern, får du et sikkerhetsspørsmål hvis du er sikker. Velg Ja for å kaste denne siden til papirkurven.

Slette

Det er også mulig å få tilgang til menyen i navigatøren ved å klikke Bla gjennom i sidefeltet. Der kan du se sidene i strukturen. Høyreklikk siden du vil slette og velg: "Fjern". Så får du det samme sikkerhetsspørsmålet som ovenfor.

Fjern

En side som er slettet fra ender opp i papirkurven, kan gjenopprettes av noen som har tillatelse.

Krever "Slett"

Denne siden ble publisert: 2019-02-18

Kontakt oss

SiteVision AB (huvudkontor)
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro
Sweden

Info: + 46 19-17 30 30
Support: +46 19-17 30 39