Panelen Information på en layout

Panelen Information finns på fler olika objekt i Sitevision. Vad du kan se för information skiljer sig beroende på var i redigeringsläget du befinner dig.

Panelen Information på sida, mall och strukturobjekt

Lista med information om sidan du befinner dig på

Allmänt

Genom att klicka på panelen Information kommer du till en sammanställning av information för sidan, mallen eller strukturobjektet. Här kan du se vem som skapade och publicerade objektet och när det gjordes. Adressen du ser är en direktlänk till sidan. Längst ner ser du ett id-nummer som är unikt för just det hr objektet.

Referenser

Eftersom länkning mellan sidor och strukturer är en viktig del av webbplatsen och navigationen kan det vara bra att ha koll på vilka sidor som länkar till den sida du befinner dig på. Det kan du göra genom att klicka på länken Visa sidor och övriga objekt som länkar hit. En lista fälls ut som visar de sidor och objekt som länkar till sidan du befinner dig på. Till vänster har du sökvägen till sidan eller objektet och till höger ser du vem som skapat länken.

Klicka på länken för att visa sidans referenser.

Det kan vara bra att kolla över vilka andra sidor och objekt som länkar till sidan innan du gör större förändringar, och självklart innan du tar bort en sida. Brutna länkar gör ingen glad.

Panelen Information på en webbplats eller server

Versionshistorik

Här kan du se vilka tidigare versioner av Sitevision som funnits installerade på denna server och vilket datum de installerades.
Det går inte att se versioner tidigare än version Sitevision 5.

Versioner på webbplats eller server

Panelen Information på en modul, layout, grid, gridrad eller spalt

Via Panelen Information på en modul, layout, grid, gridrad, vy eller spalt kan du hitta information om objektet. Du kan se adress till objektet och dess id-nummer.

Panelen information

Panelen Information på artikel-, bild- och filarkiv samt mappar

Via Panelen Information på ett artikel-, bild- eller filarkiv och via mappar kan du se vem som har skapat och ändrat artkivet och när det gjordes.

Panelen Information hittar du på objekten:

• Egenskaper på sida
  • Egenskaper på gruppsida
  • Egenskaper på struktursida
  • Egenskaper på strukturmapp
  • Egenskaper på mall
  • Egenskaper på mallmapp
  • Egenskaper på mallarkiv
  • Egenskper på gruppmall
  • Egenskaper på modul
  • Egenskaper på layout
  • Egenskepr på grid/gridrad/spalt
  • Egenskaper på lauout med vy
  • Egenskaper på vy
  • Egenskaper på server
  • Egenskaper på papperskorg
  • Egenskaper på servermapp
  • Egenskaper på bild- och filarkiv
  • Egenskaper på mapp i bild- och filarkivet
  • Egenskaper på bild och fil
  • Egenskaper på element
  • Egenskper på tillägg