Ta bort en sida

För att ta bort en webbsida kan du klicka på redigeraikonen som finns i övre vänstra hörnet i verktygslisten. I rutan väljer du sedan "Ta bort". Att ta bort en sida innebär att den hamnar i papperskorgen på webbplatsen. Det innebär också att besökarna inte längre kan nå sidan.

Ta bort webbsida

När du väljer ta bort får du en säkerhetsfråga om du verkligen är säker. Väljer du ja flyttas sidan till papperskorgen

Ta bort sida

Det går också att öppna menyn för navigatorn genom att klicka på Bläddra i sidolisten. Där kan du se sidorna i din struktur. Högerklicka på den sida du vill ta bort och välj: "Ta bort". Då får du samma säkerhetsfråga som ovan.

Ta bort

En sida som tagits bort och hamnat i papperskorgen kan återställas av den som har behörighet att "Ta bort".

Kräver behörigheten "Ta bort"