Redigera webbanvändare

Här kan du redigera uppgifterna om din webbanvändare, byta lösenord samt se vilka rättigheter användaren har på webbplatsen.

Egenskaper webbanvändare

Fliken Allmänt

Egenskaper

Här kan du ändra namn, efternamn, e-postadress, titel, telefon, mobil och beskrivning.

Lösenord

Här kan du byta lösenord om du klickar på knappen Ändra lösenord.

Fliken Rättigheter

Om du klickar på fliken Rättigheter kan du se vilka rättigheter användaren har på webbplatsen.

Rättigheter

Denna funktion kräver att du har behörigheten " Hantera användare"